CADesigner - Hexagon együttműködés

A CADesigner
a Hexagon - Asset Lifecycle Intelligence
hivatalos magyarországi képviselete

A Hexagon svéd multinacionális cég 25 éve a fenntartható fejlődésre összpontosít és a digitális valóság valamint az autóm megoldások terén mára globális vezető szereplővé vált.

Digitális valóság megoldásainak portfóliója egyedülálló , dinamikus K+F invesztíciója révén gyorsan és organikusan fejlődik.

Az adatok és munkafolyamatok minél nagyobb autonómiája révén azok korábban soha nem látott módokon használhatók fel, amelynek eredményeképpen az ügyfelek tisztán láthatják a múltat és szabadon tervezhetik a jövőt. Ily módon a Hexagon felhasználók képesek arra hogy az adatokat a fenntarthatóságot és profitabilitást segítő versenyelőnye alakítsák, növeljék a termelékenységet, a hatékonyságot, a biztonságot és a jövedelmezőséget.

A Hexagon az elkövetkező években is a fenntarthatóságot és az értékteremtő növekedést fogja előmozdítani azáltal, hogy ügyfelei kezébe adja a lehetőséget arra, hogy helyesen cselekedve jót tegyenek.

Mérnök irodánk, a CADesigner Kft közel 25 éves tapasztalattal bír a műszaki adatbázisok napi szintű karbantartásában, fejlesztésében.
Büszkék vagyunk a megbízóinkkal kialakított szerves, bizalmi kapcsolatainkra, köztük olyan multinacionális ügyfeleinkre akiket megalakulásunk óta a gyártóművi helyszínen ,napi gyakorisággal támogatunk.
Nagyüzemi műszaki adatbázisok karbantartásában ,fejlesztésében elért eredményeink és széleskörű gyakorlati tapasztalatink alapozták meg hogy a Hexagon Asset Lifecycle Intelligence divíziójának magyarországi hivatalos képviseletévé váltunk.
Mivel a technológiai adatok, eszközök életciklusainak átfogó eseményei területén cégünk széles spektrumú tudással bír, a Hexagon – Asset Lifecycle Intelligence diviziójának magyarországi hivatalos képviselete esetünkben nem csupán az idetartozó termékek értékesítését jelenti, hanem hosszútávon az ezen termékek felhasználásával kapcsolatosan felmerülő feladatok megoldásában való aktív részvétel (Technical Support) lehetőségét is magába foglalja.

Fedezze fel Ön is azokat a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy jövedelmezőbb, biztonságosabb és fenntarthatóbb ipari létesítményeket tervezzenek, építsenek és üzemeltethessenek adataik minél sokoldalúbb felhasználásával, az ipari projektek modernizálásának felgyorsításával és a digitális érettség javításával.

PAS Cyber Integrity

AX3000
Elecdes
Paneldes
Paneldes Raceway
Instrument Manager
iConstruct / új HXGN program /
Exchange – ICAS Hardware Lock for SmartPlant License Manager (SPLM)

Kérjen ajánlatot vagy érdeklődjön az alábbi űrlap segítségével